Bie de Lange en Renee

Over ons

Gezelligheid en een goede sfeer!

Café Kanters bestaat inmiddels meer dan 120 jaar. In 1894 startte de familie Kanters een gezellig bruin café aan de oevers van de Maas in het buurtschap Ool. Een trefpunt voor de bewoners van Ool en omstreken, waar lief en leed gedeeld werd en de dagelijkse gang van zaken werd besproken onder het genot van een lekker glas bier. De gezelligheid is tot op de dag van vandaag gebleven. Die goede sfeer heeft er in de loop van de jaren voor gezorgd, dat Café Kanters inmiddels is uitgegroeid tot een mooie horeca gelegenheid waar je heerlijk kunt genieten van een goed glas bier en een lekker bord eten.

Ons bruin Café

Ons bruin Café is het hart van onze onderneming. Hier ontstaan de mooiste gesprekken, de leukste feestjes, de gezelligste “doorzak” momenten. Vaak tot in de late uurtjes.

Niet alleen lekker hangen aan onze bar, maar ook een pot biljarten is bij ons mogelijk. We hebben een professionele biljart staan die ook gebruikt wordt door biljartvereniging D.M.B.

Wilt u weten, wat u allemaal kunt drinken in ons Café? Klik dan hier.

Kom eens langs en overtuig u zelf! U bent van harte uitgenodigd!

De Lange Sjtal

In november 2005 hebben wij vol trots bij gelegenheid van het 111 jarig bestaan van ons café de nieuwe feestzaal geopend.

Wij zijn hierdoor in de gelegenheid om uw feestjes, koffietafels, vergaderingen en cursussen of personeelsfeesten tot ca. 70 personen in een perfecte ambiance te verzorgen.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met café Kanters.

De catering in de “Lange Sjtal” wordt door ons verzorgd. De mogelijkheden nemen we graag met u door. Klik hier voor een overzicht van onze buffetten.

Ons heerlijke terras

Genieten in de mooiste zin van het woord! ’s Zomers is het op ons terras, direct aan de oever van de Maas, uiterst lekker vertoeven.

Onder het genot van een hapje en een drankje, kunt u genieten van het uitzicht over de Maas, die zich een weg baant door het Limburgse landschap. Veel bevaren door recreanten op hun (zeil-)jachten, watersporters, maar ook de beroepsvaart.

Maar ook het uitzicht “Marina Oolderhuuske” is fantastisch.

Vanuit ons terras is het mogelijk om een mooie fietstocht of rondvaart te ondernemen. Klik hier voor de mogelijkheden, die wij u kunnen aanbieden.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 13.00-02.00 uur
Woensdag 13.00-02.00 uur
Donderdag 13.00-02.00 uur
Vrijdag 13.00-02.00 uur
Zaterdag 10.00-02.00 uur
Zondag 10.00-02.00 uur
Wij zijn een Sparta Ion E-bike oplaadpunt
Ion E-bike oplaadpunt

Contact

Café Kanters
Maasstraat 5
6049 CB Ool-Herten
0475-334918
info@cafekanters.nl

U vindt ons hier…

Onze agenda

dec
25
ma
7:00 pm Kerstbuffet
Kerstbuffet
dec 25 @ 7:00 pm
Op eerste Kerstavond organiseren wij een speciaal Kerstbuffet. Deelnemen kan alleen als u reserveert. Kosten bedragen € 22,50 per persoon en graag reserveren voor 19 december 2017.
dec
30
za
7:00 pm Aadjaors Naegele
Aadjaors Naegele
dec 30 @ 7:00 pm
Aadjaors Naegele
Voor het eerst organiseren wij het “AADJAORS NAEGELE”. Een gezellige wedstrijd voor iedereen die van een goede pot timmeren houdt! Inschrijven kan vanaf 19.00 uur en kost € 2,50. Aanvang wedstrijd is om 20.00 uur.